Gépeink

RPZ 14-15

Plazmagenerátor

Bővebb tájékoztatásért keressen levélben, vagy telefonon!

Egyik legfontosabb terápiás készülékünk, az RPZ 14-15 Plazmagenerátor a visszacsatolás alapelvén működik és a kontaktus nélküli frekvencia átvitelének elvét használja. Minden élő szervezet rendelkezik egy bizonyos, a saját fajára nézve tipikus hullámzással, frekvenciával. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és egy bizonyos tartományon belül szinte változatlan. R.R. Rife munkája során megállapította, hogy minden betegséget keltő mikroorganizmus sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ami természetesen más élő közegre egyáltalán nincs hatással, mert ez a kórokozó saját frekvenciája. Ezeket a speciális frekvenciákat ha visszairányítjuk a kórokozóra, akkor az egy idő után elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a sejtfalat – membránt, amelyek nem képesek elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek, így az adott mikroorganizmus elpusztul.

Ezeket a speciális frekvenciákat ha visszairányítjuk a kórokozóra, akkor az egy idő után elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a sejtfalat – membránt, amelyek nem képesek elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek, így az adott mikroorganizmus elpusztul. Hatalmas szerepe van ennek a csúcs minőségű generátornak, ugyanis terhelés alatt sem változtatja meg a frekvencia folyamatát, a téglalap alakú jel formáját és a kimenő feszültség mértékét sem. Rengeteg hasonló berendezés létezik, de nem mindegyik képes az előbb leírt feltételekkel dolgozni.

A cseh konstrukciójú plazmagenerátor tökéletesen pontosan dolgozik 5 Hz-től 900 Khz-ig a kilépő impulzusok összemosódása nélkül. A világ első helyét foglalja el, a többi gyártó eddig még nem volt képes technikailag ilyen generátort fejleszteni. E generátor konstrukciója kimondottan alkímia, mindennek tökéletesen pontosnak kell lennie, sok alkatrész célzottan lett gyártva, nagy részük az USA-ban. A csövek, amelyek a környezetünkben 5 m-ig sugároznak pulzusokat, Dr, R.R.Rige által használt pontos összetételű értékes nemes gázokból vannak gyártva, tehát a piac legtökéletesebb gépéről beszélünk.

Fontos szempont, hogy a mikroorganizmusokat kémiai szerek nélkül pusztítja. Írtás után kiválasztó szerveink (máj, vese, nyirokrendszer) kitisztítja testünkből a keletkezett biológiai hulladékot.
A gyógyszerek és a sebészet nagy hatalmú fegyverek, amennyiben nem élünk vissza velük, viszont nem oldanak meg mindent. Valahányszor beveszünk egy gyógyszert, hogy rendezzük vele „A” funkciót, óhatatlanul is ártani fog „B”, „C” vagy „D” folyamatnak.

F-Scan T3

Bemérő készülék

Bővebb tájékoztatásért keressen levélben, vagy telefonon!

A biorezonanciás készülékek korát jóval meghaladóbb, sokkal innovatívabb,
Magyarországon szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt készülék! Nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal egyértelműen igazolható, pontos vizsgálatot végez.
Ez a svájci fejlesztésű csoda rengeteg beteg ember gyógyulásában részt vesz, hiszen ha nem tudnánk bemérni a kórokozó pontos frekvenciáját, nem is tudnánk visszarezegtetve elpusztítani azt.

Super Ravo Zapper

Frekvenciagenerátor

Bővebb tájékoztatásért keressen levélben, vagy telefonon!

A Super Ravo Zapper egy házi használatra kifejlesztett frekvenciagenerátor, elektródák segítségével vezeti a szervezetbe a szükséges frekvenciákat, a test elektromos vezetőképességét használja ki. A szervek felületén hatékony. Hulda Clark fejlesztette ki először a saját zapperét, a SRZ annak továbbfejlesztett, tökéletesített változata. A Super Ravo Zappert Hulda Clark is használta és eredményeivel messzemenően elégedett volt.

Az általunk programozott készülékek egy HUNZAPP fejlesztésű bővített csomagot tartalmaznak, többek között a Coronavírus programjait. A 110-120 programot tartalmazó készülékeink, felhasználhatósága nagyon sokrétű, szinte az összes akut tünetre találunk benne megoldást.

Mégis legfantasztikusabb tulajdonsága a programozhatóság, hiszen mindenkinek célzottan, saját bemért frekvenciái alapján tudunk névre szóló programokat írni a memóriájába. Ez az egyedülálló berendezés jelenleg a legjobb eszköz amit zappereléshez használhat. Hatékonyságával és teljesítményével messze megelőzi a piacon fellelhető más zapper készülékeket, és ezzel egy óriási előrelépést jelent a frekvenciák gyakorlati alkalmazása területén. A gyártó cég birtokában van több mint 80 különböző berendezés Ausztráliából, az USA-ból és Európából. Ezek a berendezések még a fele hatékonyságát sem érik el a Super Ravo Zappernek.

Gyári Programok:

ACIDÓZIS – Sav-bázis egyensúly
ADENOM TOROK – jóindulatú daganat (torok)
ADENOVÍRUS
AFLATOXIN – penészgombák toxinja
AKNE – helyi bőrelváltozás
ALLERGIA ÁLTALÁNOS
ALKOHOLIZMUS
ALS – amiotrófiás laterálszklerózis, izomsorvadás
ANGINUS SPEKTUS – szívizomzat vérellátási zavar, szívgörcs
ARTRITISZ – ízületi gyulladás
ASZTMA
BECK. VERTISZTÍTÁS
BETA STREPTOCOCCUS
FEHÉR VÉRSEJTEK – vérszegénység
TOROKFÁJDALMAK
FOG FÁJDALMAK
DERÉK FÁJDALMAK
BORRELIOZIS – kullancs által terjesztett kór (lyme kór)
SZEMÖLCS – vírus
BX VÍRUS – daganatképző vírus
BY VÍRUS – daganatképző vírus
CANDIDA ALBICANS
CYTOMEGALOVÍRUS
MÉH POLIPOK
DETOXIKÁCIÓ méregtelenítés, alkohol, drog után is
DR CLARK ZAPPER – általános közérzetjavító frekvenciák
E COLI
EB VÍRUS – epstein-barr
FASCIOLOP BUSKI bélmétely
GASTRITIS – gyomor nyálkahártyájának gyulladása
HELICOBACTER PYLORI
HEMOROIDOK -aranyér
HEPATITISZ – krónikus májgyulladás
HERPESZ
HIV Nem feltétlenül jelent AIDS betegséget
CLAMIDIA PNEUMonie.
CLAMIDIA TRACH. – meddőség, nemi szervek
INFLUENZA
IMMUN STAB. Immunrendszer stabilizáló
IMMUN STIMM. Immun erősítő
LÉGUTI FERTŐZÉS
INFEKCIÓK ÁLTALÁNOS – általános fertőzés
MÁJ – regeneráló program
ROSSZULLÉT
KANDIDÓZIS – gombás fertőzés
KÖHÖGÉS ÁLTALÁNOS
TÉRD FÁJDALMAK
VÉRKERINGÉS
VÉRNYOMÁS
GÖRCSÖK -görcsoldás
VESE – regeneráló
LEGIOS BETEG. – legionella fertőzés
LEISHMANIA -protozoon
LEPTOSPIROZIS – leptospira interrogans baktérium
LEUKOPLAKIA – szájüreg nyálkahártyáján megjelenő fehér folt
LEUKÓZIS – vírusfertőzés , macskától
PIKKELYSÖMÖR
LUPUS – autoimmun megbetegedés
LYMF. SISTEM – nyiroktisztítás
MÉTELY
MENOPAUZA
MIGRÉN
MIKOZIS – gombás bőrfertőzés
MELLÉKVESE
FLATUENTIA – felfúvódás, bélgázosodás
MEGFÁZÁS
ÉTVÁGYTALANSÁG
TERMÉKETLENSÉG
ÁLMATLANSÁG
ELHÍZOTTSÁG
DUZZANAT
PAPPILOMA VÍRUS
PARADENTOZIS – fogínysorvadás
LÁB GOMBÁK
TÜDŐ – regeneráló
PSEUD. AERUGINOSA
POLIPOK
PROSZTATA
BÉLFÉRGEK
SZKELÓZIS MULTI. SM
NÁTHA
SZALMONELLA
FONALFÉRGEK
HASNYÁLMIRIGY – regeneráló
KANYARÓ
STAP. AUREUS
STREP. PYOGENESE
STREP. PNEUMONIE
KÉZREMEGÉS
TOXOPLASMÓZIS – parazitafertőzés
UNIVERZÁLIS FRQ – anyagcsere javítás
UROLOG. FERTŐZÉS
HAJ
FEKÉLYEK
ÍNYGYULLADÁS
TOROK GYULLADÁS
HUGYHÓLYAG GYULLADÁS
ZAPPICATOR
ROSSZINDULATÚ DAGANAT

Hunzapp Rendszer által bővített programok:

CORONA 1
CORONA 2
CORONA 3
GYULLADÁS
ÍZÜLETI GYULLADÁS ADENO
IDEGRENDSZERI GYULLADÁSOK – fülzúgás, fülcsengés
HASMENÉS 1
HASMENÉS 2
PUFFADÁS, GÁZOSODÁS
INFLUENZA 1 – AB
INFLUENZA 2 – COX
INFLUENZA 3 – ADENO
HISTOPLASMA – krónikus köhögés
PNEUMOCOCCUS 1
PNEUMOCOCCUS 2
PNEUMOCOCCUS 3
PNEUMOCOCCUS 4
PNEUMOCOCCUS 5
HUGYÚTI-NŐGYÓGYÁSZATI 1
HUGYÚTI-NŐGYÓGYÁSZATI 2
HUGYÚTI-NŐGYÓGYÁSZATI 3
HUGYÚTI-NŐGYÓGYÁSZATI 4

Javasoljuk mindazoknak, akik problémájuktól kémiai gyógyszerek használata nélkül szeretnének megszabadulni vagy szeretnék felgyorsítani ezt a folyamatot!

EWS

Testelemző

Bővebb tájékoztatásért keressen levélben, vagy telefonon!

Az EWS Testelemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

A testelemző készülékben levő frekvencia mintázatok, referencia értékek kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a testben végbemenő folyamatok állapotára.

A készülék integrálja, a bioinformatikát, és az elektronikát, elméleti alapja a kvantum fizika. Felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható. A felmérés alapján testünk 32 területéről, annak fizikai és energetikai állapotunkról kaphatunk képet.

Szív és vérkeringési rendszer

Szív és agyi keringési rendszer

Emésztőrendszeri funkciók

Máj és Epe funkciók

Szív és agyi keringési rendszer

Hasnyálmirigy funkciók

Vese funkciók

Tüdő funkciók

Agy és idegek

Csont

Meridiánok

Reumás csont betegség

Vércukor

Fizikai állapot

Mérgek, Toxinok

Nyomelemek, Vitaminok

Prosztata

Mell analízis

Férfi szexuális funkciók

Nőgyógyászat

Bőr

Hormonrendszer

Immunrendszer

Nehézfémek

Szem funkciók

Elhízás

Aminosavak

Fül

Élősködők, férgek, paraziták

Allergének

Pajzsmirigy

Koenzimek

Kötőszövet-kollagén

A tesztelési eredmények nem diagnosztikai értékűek, tájékoztatási célt szolgálnak.

NLS

Non-Linear Diagnostic System

Bővebb tájékoztatásért keressen levélben, vagy telefonon!

Az NLS Diagnostic analóg-mentes (Az analóg jel egy fizikai állapotváltozás nyomán létrejött üzenet, információ, amely időben változó, az állapotváltozással analóg, folytonos és arányos.), digitalizált számítógépes egészségi állapot vizsgálati berendezések lehetővé teszik a biológiai objektumok bármely állapotának nyomon követését a testszövetek, az egyes sejtek, a kromoszómák és a különálló fermentek (erjesztő, emésztő folyadék) és hormonok hullám jellemzői alapján.

A készülék specialitása, hogy észleli azokat a mélyen fekvő, latens (közvetlenül nem érzékelhető, lappangó, rejtett) változásokat a szervezetben, amelyek először csak a szöveteket érintik. Ez kizárólag a legújabb biofizikai vizsgálati módszerekkel, a NEM LINEÁRIS DIAGNOSZTIKÁVAL észlelhetők.

A legújabb kutatásoknak és technika fejlődéseknek köszönhetően ez a módszer lehetővé teszi a legkisebb változások kimutatását az emberi szervezetben – még az előtt, hogy azok klinikai tünetekkel, illetve működési zavarokkal járnának együtt. A módszer további nagy előnye, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb, precízebb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai (szövetek és szervek szerkezeti és funkcionális változásaival foglalkozik) folyamatokat is képes kimutatni. A módszer gyakran elsődleges jelentésű a helyes diagnózis felállítása szempontjából, így lehetővé teszi a megfelelő kezelés kiválasztását.Nem képalkotás, viszont diagnosztikai pontossága közel 92%-os.

A 3D NLS eljárás képes vizsgálni 12 szervet:

TÜDŐ
LÉP
SZÍV
VESE
SZÍVBUROK
MÁJ
VASTAGBÉL
GYOMOR
VÉKONYBÉL
HUGYHÓLYAG
EPEHÓLYAG
LÉP
+
HÁRMAS MELEGÍTŐ (A hagyományos kínai orvoslás a hármas melegítőn a szív-tüdő, a lép-gyomor és a vese-húgyhólyag együttesét érti, melyet egyetlen funkcionális csoportnak tekint.)

Ezen kívül képes a mirigyek-sejtek teljes analizálására, 4352 féle betegség kimutatására, és a szervezet sejtjeinek életképességét 3-5 évre előre felismeri.